Majakkalaakson lokikirja

Rakkaat kanssakirjailijat, 

haen Suomen kirjailijaliiton puheenjohtajuutta neljän vuoden johtokuntakokemukseni jälkeen. Olen kirjoittanut noin 50 teosta sisältäen romaaneja, runokokoelmia, lastenkirjoja, kuunnelmia, lehti- ja kirjaesseistiikkaa, jopa kulttuurihistoriallisia vitsikirjoja ja keittokirjan. Kirjoitan myös kulttuuriarvosteluja Helsingin Sanomiin ja ulko- ja turvallisuuspolitiikan arvioita Turun Sanomiin ja Kalevaan. Uskon kokemukseni auttavan luottamustoimeen, joka on itselleni mitä merkittävin. Olen kasvanut kirjapainon lattialla; koko sukuniContinue reading “Rakkaat kanssakirjailijat, “

Turun Kirjamessujen ohjelma

Olen jossain määrin kasvanut teini-iästä aikuisuuteen ja nyt jo keski-ikäänkin Turun kirjamessujen välittömässä vaikutuksessa. Siispä viime vuosituhannelta saakka olen haastatellut ja ollut haastateltavana joka ikisillä messuilla, niin tänäkin vuonna. Ohessa ohjelmani, jos haluat tavoittaa, kuunnella tai jutella. Perjantaina  Kirjailijaliiton osastolla 14.30-18.15 Lauantaina Kirjailijaliiton osastolla 10:30-14:30 (lukuun ottamatta seuraavaa) 13:05-13:30 KuistiVille Hytönen: Grand Tour ja KaiContinue reading “Turun Kirjamessujen ohjelma”

Grand Tour

eli Pohjanmaan ja Keski-Suomen kiertue syksyllä 2022 käynnistyy Oulusta. Kiertueella juhlistetaan syksyllä julkaistavaa esseeteosta Grand Tour (jonka muuten saa täältä huomattavalla erityishinnalla 22€ täältä. Normaalisti 32€), uutta lastenkirjaa Ötökkämaan ihmeet sekä keväällä julkaistua romaania Johannes-Andreas. Kiertueen sijainnit täydentyvät tähän pikkuhiljaa: 18.8. klo 16:00 Oulu, Kulttuuritalo Valve, Anniina Ljokkoin kanssa. Timo Harju haastattelee.18.8. klo 18:00 Oulunsalon kirjasto,Continue reading “Grand Tour”

Turun kirjamessujen ohjelma

Hyvät ystävät ja maanihmiset! Olen iloissani päästessäni pitkästä aikaa kirjamessuille Turkuun vuoden tyhjäkäynnin jälkeen. Listaan alle paikat, joissa olen varmasti. Tule kuuntelemaan, tapaamaan ja juttelemaan! Perjantai  15.30–15.50Kuisti B-halliSuomalainen utopia Romaani, pamfletti ja toimenpide-ehdotus, jota kirjoittaja on kirjoittanut useamman vuoden. Haastattelijana Kalle Niinikangas. 16.25–16.50 Jukola 2. krsMillaista on kaksikielinen runous?Entä sekakielinen? Vironsuomalaiset runoilijat Heidi Iivari: Tarton sarjarakastaja.Continue reading “Turun kirjamessujen ohjelma”

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Kuka minä?

Olen Ville, 40v, kirjailija ja isä. Asun kahden majakan rantalaaksossa Pohjois-Virossa seitsemänvuotiaan Wernerin kanssa.

Subscribe to My Blog

Get new content delivered directly to your inbox.